UT-kurssi

Ulkoilun turvallisuuskurssi (UT) 26.8-3.9.2023, Lieksa

Ulkoilun Turvallisuuskurssi 2023 on täynnä. Ilmoitamme vuoden 2024 Ulkoilun Turvallisuuskurssista vuoden 2023 lopussa.
Survival Kilta ry:n vuoden 2023 Ulkoilun turvallisuuskurssi järjestetään 26.8.-3.9 Lieksassa, Pohjois-Karjalassa. Kurssilla käsitellään ulkoilun turvallisuusriskejä, niiltä suojautumista sekä toimintaa henkiinjäämistilanteissa. Kurssin pääpaino on noin viikon mittaisella maasto-osuudella, jonka aikana tukeudutaan pääasiassa luonnosta saatavaan ravintoon. Maasto-osuus on luonteeltaan vaativa vaellus.

KENELLE?

Ulkoilun Turvallisuuskurssi on peruskurssi, jonka hyväksyttävästi suorittaneet voidaan hyväksyä Survival Kilta Ry:n jäseniksi. Kurssille kelpuutetaan kaikki 16 vuotta täyttäneet, terveet (ei tarvetta käyttää lääkitystä kurssin aikana), retkeilystä ja luonnosta kiinnostuneet henkilöt, jotka eivät pelkää vilua ja nälkää. Kurssilainen tarvitsee vuodenaikaan ja olosuhteisiin sopivan retkeilyvaatetuksen, josta annetaan ilmoittautuneille tarkka lista. Muut kurssilla tarvittavat varusteet tarjotaan järjestäjän puolesta, ja ne kuuluvat kurssin hintaan.

KURSSIN HINTA

540 euroa, josta varausmaksu 180 euroa maksetaan 28.2 mennessä. 1.3 jälkeen ilmoittautuneilla (jos paikkoja vielä on) tulee ennakkomaksu maksaa kahden viikon sisällä ilmoittautumisesta. Loppumaksu 360 euroa on maksettava 30.5 mennessä. Varausmaksua ei palauteta, vaikka osallistumisen joutuisi myöhemmin perumaan. Loppusumma voidaan palauttaa, jos osallistumisen joutuu perumaan perustellusta syystä.

KURSSIMAKSU SISÄLTÄÄ:

Koulutuksen Kurssilla tarvittavan henkiinjäämispakkauksen Majoituksen mökissä kurssin alussa ja lopussa (yhteensä kaksi yötä) Ateriat kurssin alussa ja lopussa (ennen ja jälkeen maasto-osuuden) Saunan kurssin lopussa Covid-19 Toimimme THL:n ohjeiden ja suositusten mukaan. Kurssille osallistujan tulee olla terve ja oireeton. Kurssi voidaan perua jos sitä ei pystytä suositusten mukaan järjestämään. Kurssin peruuntuessa koronan takia kurssimaksut palautetaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen alkaa 20.1. Ilmoittautumiset ja kurssiin liittyvät tiedustelut: survival.kilta@gmail.com, otsikolla: UT 23 ilmoittautuminen.