Survival Kilta
Koulutus
Kurssit
Yhteystiedot
Tapahtumat
Valokuvakansio
Kirjat
Linkit
Jäsensivusto

Survival Killan tapahtumakalenteri

Survival killan jäsenyyttä voi anoa hyväksytysti suoritetun ulkoilun turvallisuuskurssin käytyä. Tämän jälkeen voi osallistua killan muihin tapahtumiin. Kurssiesittelyistä löytyy tietoa Survival killan kurssien sisällöstä ja kaikille avoimeen valokuvakansioon on talletettu kuvia kursseilta ja muista tapahtumista.

Ulkoilun turvallisuuskurssi (UT) 12.−20.8.2017, Enontekiö

Kurssin sisältö

Survival Kilta ry:n vuoden 2017 Ulkoilun turvallisuuskurssi (yhdistetty teoria- ja maasto-osuus) järjestetään elokuussa Enontekiöllä. Kurssilla käsitellään ulkoilun turvallisuusriskejä, niiltä suojautumista sekä toimintaa henkiinjäämistilanteissa. Kurssin pääpaino on noin viikon mittaisella maasto-osuudella, jonka aikana tukeudutaan pääasiassa luonnosta saatavaan ravintoon.

Kurssille kelpuutetaan kaikki 16 vuotta täyttäneet, terveet, retkeilystä ja luonnosta kiinnostuneet henkilöt, jotka eivät pelkää vilua ja nälkää.

Kurssilainen tarvitsee vuodenaikaan ja olosuhteisiin sopivan retkeilyvaatetuksen, josta annetaan tarkempi lista ilmoittautuneille.

Kurssin hinta

Kurssin hinta on 460 euroa, josta varausmaksu 130 euroa maksetaan 1 kk:n kuluessa ilmoittautumisesta ja loppumaksu 330 euroa 31.5.2017 mennessä. Varausmaksua ei palauteta, vaikka osallistumisen joutuisi myöhemmin perumaan. Loppusumma voidaan palauttaa, jos osallistumisen joutuu perumaan perustellusta syystä. Tällöin on esitettävä lääkärintodistus tai vastaava.

Kurssimaksu sisältää:

  • koulutuksen
  • kurssilla tarvittavan henkiinjäämispakkauksen
  • majoituksen mökissä liinavaatteineen kurssin alussa ja lopussa (yhteensä kaksi yötä)
  • ateriat kurssin alussa ja lopussa
  • saunan kurssin lopussa

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen alkaa 14.11.2016.

Ilmoittautumiset: Jäsenrekisterin hoitaja Tytti Wiinikka (survival.kilta@gmail.com).

Kurssiin liittyvät tiedustelut: Kurssin johtaja Sampo Rouhiainen (sampo.rouhiainen@gmail.com).

Apukouluttajat

Jos olet kiinnostunut apukouluttajana toimimisesta, ota yhteyttä kurssin johtajaan. Apukouluttajan tulee olla UT-kurssin käynyt ja ensiaputaitoinen, UTT-kurssi ja aktiivisuus kiltatoiminnassa katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa kurssin johtaja: Sampo Rouhiainen (sampo.rouhiainen@gmail.com).

Muut kurssit (vain jäsenille)