Survival Kilta
Koulutus
Kurssit
Yhteystiedot
Tapahtumat
Valokuvakansio
Kirjat
Linkit
Jäsensivusto

Keväteväät 2010

Vuoden 2010 keväteväät kurssi järjestettiin Sastamalan kaupingissa, Horniossa. Kurssin järjestäjinä toimivat harvinaislaatuisesti kaksi oltermannia, Mika Kalakoski ja legendaarinen henkiinjäämiskouluttaja, Killan perustaja, Turkka Aaltonen.

Kurssin teemana oli kalaruokien valmistus. Kurssilla valmistettiin mm. jääsilakoita, kaukopartioahventa, nokkosella- ja korvasienillä täytettyjä lohia sekä siikaa kivipaadella. Ruokalistaan kuului myös kananmunia kypsennettynä puukaukalossa nuotiokivien avulla sekä kanan- ja viiriäisenmunia nuotiolla sammaleen avulla hauduttaen. Kahvia kurssilla saatiin korvikkeen muodossa, voikukanjuurista valmistettuna. Lisäksi harjoiteltiin tilapäisensiapua huivilla ja kerrattiin tulentekoa tilapäisvälinein.